Prijzen

Voordeelpakket op het kinderdagverblijf
Pak je voordeel! Wist je dat het voordeliger kan zijn om 3 dagen af te nemen in plaats van 2,5 dag? Reken jouw situatie uit op onze rekentool hieronder. Vergelijk je netto kosten met het voordeelpakket. 

Basis, Voordeel of Pluspakket op de buitenschoolse opvang
Basispakket: 41 weken, als de basisschool open is.
Voordeelpakket*: 48 weken, pak je voordeel inclusief 8 vakantiedagen.
Pluspakket*:52 weken, het voordeligste tarief inclusief 12 vakantiedagen.
Marge dagen van de school, vallen bij Poko Loko ook onder vakantieopvang

*Afhankelijk van je inkomen heb je MEER opvangdagen en betaal je netto MINDER als je een voordeel of plus pakket kiest. Vergelijk je netto kosten op de rekentool hieronder.


Om je kind aan te melden klik hier.

Kinderopvangtoeslag

Wanneer je gebruik maakt van kinderopvang kun je in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Voor meer informatie hierover kijk op www.toeslagen.nl. Kom je niet uit de berekening? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag. Als je baan stopt heb je tijd om nieuw werk te zoeken, je hebt dan nog 6 maanden lang recht op kinderopvangtoeslag.

Opzeggen van de opvang

De opzegtermijn is één maand. Opzegging dient schriftelijk (per post of e-mail) te gebeuren.

Als je in de loop van het jaar de buitenschoolse opvang opzegt kan je een eindafrekening krijgen omdat we rekenen met een maandgemiddelde. Het bedrag van de schoolweken betaal je over 12 gelijke maanden. Wij berekenen de werkelijke afname en vergelijken dit met wat je betaald hebt.