Tarieven

Voordeelpakket op het kinderdagverblijf

Neem je drie dagen of meer opvang af op het kinderdagverblijf dan maak je gebruik van een voordeliger uurtarief. Wist je dat het voordeliger kan zijn om 3 dagen af te nemen in plaats van 2,5 dag? Wij helpen je graag met uitrekenen.

Basis, voordeel en pluspakket op de buitenschoolse opvang

Op de BSO kun je kiezen voor een basispakket van 40 weken, een 48 weken voordeelpakket en pluspakket met 52 dagen. Met het voordeelpakket maak je gebruik van een voordelig tarief, inclusief 8 weken vakantie opvang. Met een pluspakket maak je gebruik van het voordeligste tarief met inclusief 12 weken vakantie opvang.
Meer dagen vakantie opvang in het voordeelpakket of pluspakket is mogelijk.

Vakantieopvang kan je los afnemen, al vanaf een halve dag per jaar! Marge dagen (plotselinge) vrije dagen van de school, vallen bij Poko Loko ook onder vakantieopvang. Uitrekenen wat voor jou het voordeligste is? Wij helpen je graag.

Tarieven vakantieopvang

Voor de tarieven van de vakantieopvang kunt u met ons contact opnemen.

Tarieven, toeslagen en opzeggen van de opvang.

Vanaf 32 cent netto per uur neem je al kinderopvang af.

Kijk op onze tarieven en producten overzicht:

Tarieven 2019

Om je kind aan te melden klik hier.

Kinderopvangtoeslag

Wanneer je gebruik maakt van kinderopvang kun je in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Voor meer informatie hierover kijk op www.toeslagen.nl. Kom je niet uit de berekening? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag. Als je baan stopt heb je tijd om nieuw werk te zoeken, je hebt dan nog 6 maanden lang recht op kinderopvangtoeslag.

Opzeggen van de opvang

De opzegtermijn is één maand. Opzegging dient schriftelijk (per post of e-mail) te gebeuren.

Als je in de loop van het jaar de buitenschoolse opvang opzegt kan je een eindafrekening krijgen omdat we rekenen met een maandgemiddelde. Het bedrag van de 40 schoolweken betaal je over 12 gelijke maanden. Wij berekenen de werkelijke afname en vergelijken dit met wat je betaalt hebt.