Baby opvang

Baby’s hebben onze volle kwalitatieve aandacht van een vaste groep pedagogisch medewerkers. We hoeven ons immers alleen maar op hen te richten en door de uitgekiende opbouw van de leeftijdsgroepen kan dat ook. Ons team staat bekend om weinig verloop en samen hebben we ruim 70 jaar ervaring met baby's. Jouw kindje is in vertrouwde en ervaren handen.

Een vast gezicht is een criterium bij de opvang van nul-jarigen

Aan kindjes van nul jaar worden twee vaste pedagogisch medewerkers toegewezen. Op de dagen dat jouw kind komt is er altijd minimaal één van deze twee pedagogisch medewerkers. Als het aantal kinderen vraagt om inzet van meer medewerkers, dan mogen drie vaste pedagogisch medewerkers aan jouw kind worden toegewezen. Er kunnen dus meer medewerkers op de groep werken, naast de ‘vaste’ gezichten. Voor flexibele opvang en ruildagen geldt de ‘vaste gezichten-eis’ niet.

Je hoort bij aanvang van de opvang welke pedagogisch medewerkers er aan jouw kind zijn toegewezen. Als de samenstelling van het team wijzigt, krijg je daar opnieuw bericht over.

Samen met ouders

Ouders kunnen op ons rekenen als ze vragen hebben of gewoon eens gezellig bij willen kletsen over hun kind. We sluiten bij de baby opvang zoveel mogelijk aan op de thuissituatie en een goed oudercontact is daarvoor erg belangrijk. Via de app kan je het dagritme van jouw kind volgen en bij het brengen en halen is er tijd voor elkaar.

Alle kinderen hebben een mentor, zij werkt op de groep van jouw kind, volgt de ontwikkeling van het kind en voert observaties uit. Bij het starten van de opvang en bij de overgang naar een andere groep krijg je bericht wie de mentor van jouw kind is. De mentor is verantwoordelijk voor de gesprekken met de ouders. Voor de dagelijkse overdracht kan je altijd terecht bij alle pedagogisch medewerkers op de groep.

Poko Loko app

We hebben onze eigen communicatie app. De pedagogisch medewerkers zullen door de dag heen voor iedere ouder of verzorger belangrijke, bijzondere en leuke momenten van hun kind (eren) op de opvang delen. Met deze app kan je jouw kind(eren) volgen op de opvang, makkelijk een ruiling aanvragen en een bericht doorgeven wanneer het jou uitkomt.

Je hoeft alleen maar de fles of borstvoeding mee te geven en eventueel warm eten. Vers fruit, brood, luiers, billendoekjes, zonnebrand zit bij de prijs inbegrepen.

Net als onze horizontaal opgebouwde leeftijdsgroepen en de kwaliteit van de trouwe medewerkers!

Speel- en slaapruimte

De groepsruimte is gezellig, vertrouwd en ook uitnodigend. We hebben ruim voldoende slaapkamers zodat kinderen ook alleen kunnen slapen. Buiten staat er een speciaal babybedje, hier slapen de baby’s (altijd na overleg met de ouders) in de gezonde buitenlucht.

Bij opgroeien hoort ook ontdekken en leren, hier krijgt elk kind in zijn of haar fase van de ontwikkeling de gelegenheid voor. We zorgen steeds voor prikkeling en uitdaging. De één jarigen volgen steeds meer een vast ritme van de dag en ze doen mee met activiteiten en iets knutselen, passend bij het thema waar mee gewerkt wordt.

Nieuwsgierig naar onze babyopvang? Plan jouw persoonlijke rondleiding (en ontvang een leuke goodiebag). Rondleiding inplannen.