Gepubliceerd op:
VACATURE

 Vacature update 16 juni 2022 

Wij zoeken jou!

Jij bent het die oog heeft voor signalen, om kan gaan met temperament, veiligheid biedt, respect heeft voor het kind, ruimte kan geven, grenzen kan stellen en de juiste diploma's heeft om in de kinderopvang te mogen werken? Kom dan vooral solliciteren! Kijk op Diplomacheck | Kinderopvang werkt! (kinderopvang-werkt.nl) of jouw diploma (‘s) geldig zijn om in de kinderopvang te mogen werken.

 

Kindercentrum Poko Loko staat voor vrolijkheid en vriendelijkheid. Betrouwbare opvang, betaalbaar en bereikbaar.
We werken met horizontale groepen kinderen, waar elk kind de aandacht krijgt die belangrijk is. We nemen ons vak serieus en houden tijdens het samenwerken van lachen, beide als voorbeeld en als pedagogisch middel voor de kinderen.

 

Wat bieden wij?
Wij bieden een contract van minimaal 18 uur per week, meer uren in overleg.
We bieden een ervaren en tegelijk fris team met een open werkhouding. We zijn een organisatie die vanuit de inhoud werkt en goed voor haar medewerkers zorgt, zodat de medewerkers er zijn voor de kinderen en hun ouders.

Je kunt jouw sollicitatie voorzien van CV en foto sturen naar info@poko-loko.nl t.a.v. Welmoet Ferguson.

Kinderdagverblijf en peuteropvang is weer open, de BSO gesloten

Kinderdagverblijf en peuteropvang is weer open, de BSO gesloten
Per 8 februari is het kinderdagverblijf weer geopend voor alle kinderen.De buitenschoolse opvang is dicht en alleen geopend voor noodopvang voor klanten die werken in een cruciaal of vitaal beroep.De sluiting van de BSO is in ieder geval tot 1 maart a.s. 
 

Weer een zomer vol leuke activiteiten op de BSO

Weer een zomer vol leuke activiteiten op de BSO
  De zomer vakantie is nog maar net over de helft en de  BSO-ers hebben al weer super veel leuke activiteiten gedaan en uitstapjes gemaakt. Zo hebben onder andere we een eigen flipperkast gemaakt, gedj't, bellerblazers gemaakt en zijn we naar Tenaxx, het strand,  de sabeltandtijgerroute, speeltuinen en nog veel meer geweest.