Terug naar Het laatste nieuws

De peuterspeelzaal en de dagopvang van Poko Loko zijn gefuseerd

Gepubliceerd op:
De peuterspeelzaal en de dagopvang van Poko Loko zijn gefuseerd

 De twee- en drie- jarige peuters van Zuidbroek en omgeving gaan allemaal samen spelen. De peuterspeelzaal van KaKa en de dagopvang van Poko Loko zijn gefuseerd in peuteropvang Poko Loko

 

De overheid heeft een paar jaar geleden besloten dat peuterspeelzalen samen zouden gaan met kinderdagverblijven. In April 2018 is door gemeente Midden-Groningen bekend gemaakt dat de peuterspeelzaal ‘t Hummelhof overgenomen zou worden. Dat is in goed overleg gegaan. Zo kan de peuterspeelzaal blijven bestaan en zullen de peuters weer volop kunnen genieten van samen spel en leren en zich zo voorbereiden op de basisschool.
 
De naam peuterspeelzaal is wel veranderd naar Peuteropvang. De rest niet.
De oude tijden van de speelzaal zijn hersteld.
Voor de 2 jarigen:       peuteropvang van  8:30 tot 11:15 uur
Voor de 3 jarigen:       peuterochtend van 8:30 tot 11:15 uur
peutermiddag van 12:45 tot 15:30 uur
Het speel-leerprogramma is ook hetzelfde gebleven, elke keer een nieuw thema, waar ouders thuis ook iets leuks mee kunnen doen.
 
Op 3 september is het zover! De peuterspeelzaalleidster is dan ook medewerker geworden van het team van Poko Loko. De voorbereidingen zijn in volle gang en binnenkort zullen de peuters al bij elkaar op bezoek gaan.

VACATURE

VACATURE
 Vacature update 16 juni 2022 
 

Kinderdagverblijf en peuteropvang is weer open, de BSO gesloten

Kinderdagverblijf en peuteropvang is weer open, de BSO gesloten
Per 8 februari is het kinderdagverblijf weer geopend voor alle kinderen.De buitenschoolse opvang is dicht en alleen geopend voor noodopvang voor klanten die werken in een cruciaal of vitaal beroep.De sluiting van de BSO is in ieder geval tot 1 maart a.s.