Terug naar Het laatste nieuws

De kinderen van de oranje en blauwe groep zijn weer op bezoek geweest bij de 65+ dames

Gepubliceerd op:
De kinderen van de oranje en blauwe groep zijn weer op bezoek geweest bij de 65+ dames

Regelmatig gaan de dreumesen en peuters van Poko Loko op bezoek bij een gezellig clubje dames in de Broeckhof. Ondanks het aanzienlijke leeftijdsverschil heeft iedereen erg veel plezier in de gezamenlijk activiteiten. 

 Ook deze keer waren er weer leuke dingen te doen voor jong en oud. Na het altijd heerlijke kopje thee, koffie of glaasje ranja werd er een leuk winterverhaal verteld wat aansloot bij de volgende activiteit. Er mocht met 'sneeuwballen' worden gegooid, uiteraard geen echte maar dat mocht de pret niet drukken. Al snel vlogen de bolletjes wol die deze dag even als sneeuwballen werden gebruikt door de lucht. De kinderen renden door de zaal en verzamelden de ballen om ze vervolgens snel weer op iemand te gooien met veel plezier. Sommige 65+ dames waren net zo ijverig als de kinderen aan het gooien terwijl anderen zichtbaar genietend toekeken vanuit hun stoel. Om even weer tot rust te komen sloten we de ochtend af met nog een winters verhaal. Helaas betekende het einde van het verhaal ook einde van de ochterd en namen de kinderen wild zwaaiend afscheid. 

Foto's

Bekijk ook

VACATURE

VACATURE
 Vacature update 16 juni 2022 
 

Kinderdagverblijf en peuteropvang is weer open, de BSO gesloten

Kinderdagverblijf en peuteropvang is weer open, de BSO gesloten
Per 8 februari is het kinderdagverblijf weer geopend voor alle kinderen.De buitenschoolse opvang is dicht en alleen geopend voor noodopvang voor klanten die werken in een cruciaal of vitaal beroep.De sluiting van de BSO is in ieder geval tot 1 maart a.s. 
 

Weer een zomer vol leuke activiteiten op de BSO

Weer een zomer vol leuke activiteiten op de BSO
  De zomer vakantie is nog maar net over de helft en de  BSO-ers hebben al weer super veel leuke activiteiten gedaan en uitstapjes gemaakt. Zo hebben onder andere we een eigen flipperkast gemaakt, gedj't, bellerblazers gemaakt en zijn we naar Tenaxx, het strand,  de sabeltandtijgerroute, speeltuinen en nog veel meer geweest.